- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся практика за уволнение.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Търся практика за уволнение.
Четох в темите тук, че има практика за отсъждане в полза на работодател при искове за незаконно уволнение по чл. 71, докато лицето е в болнични. Нямам достъп до Апис или други подобни. Ако имате, моля поместете тук копия на такива решения. Благодаря.
- pepitu
- Нов потребител
Re: Търся практика за уволнение.
-
Последна промяна donna на 22 Юни 2009, 20:20, променена общо 1 път
- donna
- Старши потребител
Само едно такова решение ли има? Има ли и други?
- pepitu
- Нов потребител
Като си недедоволен от това ,което има пускайа търсачката и си търси , а аз изтривам това ,което съм пейснала.
- donna
- Старши потребител
Е браво
Вече казах че нямам достъп до Апис и такива неща, това не значи че не съм пуснала гуугъл. Просто ми се щеше да погледна повече от едно решение. В интернет така и не видях друго решение, което да е свъзано със чл. 71 и болнични, та затова исках повече от едно. Всички други имат различни основания за прекратяване от чл. 71.
Не значи, че не съм благодарна за това, че се отзова. Просто ми се ще да видя и други решения.
Вече казах че нямам достъп до Апис и такива неща, това не значи че не съм пуснала гуугъл. Просто ми се щеше да погледна повече от едно решение. В интернет така и не видях друго решение, което да е свъзано със чл. 71 и болнични, та затова исках повече от едно. Всички други имат различни основания за прекратяване от чл. 71.
Не значи, че не съм благодарна за това, че се отзова. Просто ми се ще да видя и други решения.
- pepitu
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|