- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
моля за съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
моля за съвет
Здарасти.От 2004 година съм в маичинство с първото си дете.След изтичане на майчинството не съм използвала отпуска.Върнах се на работа за два месеца след което излезнах в болнични за второ маичинство.Колко платен годишен отпуск ми се полага от 2004 до сега като не съм ползвала никаква отпуска през този период.От фирмата ми обясняват че отпуската ми за първото маичинство била изчистина.Кък тъи изчистена като нито съм я ползвала нито са ми я платили.От 2004 до сега съм била постоянно в болнични или маичинство и ми казват че имам право на 60 календарни дни платен годишен отпуск.И то 60 календарни а не 60 работни дена.Някои ще ми каже ли колко дена имам право на отпуск за всичките тези години.И ако може да ми дадете и съвет към коя институция да се обърна за помощ щото от фирмата явно се опитват да ме прекарат.Благодаря.
- 08958560
- Нов потребител
Re: моля за съвет
Мога да ви дам тел. за инфо-през работно време-02/971-40-25. Направо си задавате въпроса.
- geri_pelovska
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|