Здравейте,
Имам следният проблем, решил съм да прекратя трудовия си договор, но се колебая как да процедирам... Вече съм уведомил шефовете, че ще напускам, знам и за заявлението, което трябва да се подаде месец преди напускане. Проблемът е, че не мога да остана на работа, защото се задава сесия и се чудя дали в молбата за напускане да цитирам чл. 327 ал, според която не е нужно да се подава молба. Или да пиша в молбата за прекратяване по взаимно съгласие, в противен случай по чл. 327 ll:
- Дата и час: 25 Ное 2024, 12:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за прекратяване на трудов договор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Въпрос за прекратяване на трудов договор
Е имате ли основание за чл.327 ал,
- REVOLUTION
- Активен потребител
"Продължава образвованието си в учебно заведение редовно обучение", би трябвало да имам.
- disaster
- Нов потребител
Никой ли не знае? Аз я написах за прекратяване по взаимно съгласие, в противен случай съгласно чл. 327 ал.6, то не че голям проблем ще ми направт, защото горе-долу се разбирам с началството, но да съм сигурен, че всичко е точно
- disaster
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|