начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Прекратяване на трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на трудов договор

Мнениеот alpharz » 01 Апр 2009, 14:38

Здравейте,
Работих във фирма с трудов договор със срок на изпитание от 6 /шест/месеца.
След като срокът изтече, от фирмата ме освободиха от работа, но досега несъм видял заповед за прекратяване на трудов договор.
Договорът е прекратен през месец септември 2008.
Тъй, като аз заповед за прекратяване не съм подписвал или получил, значи ли това, че договорът е все още действащ?
Какво да правя?
alpharz
Нов потребител

Re: Прекратяване на трудов договор

Мнениеот Melly » 01 Апр 2009, 15:01

alpharz написа:Работих във фирма с трудов договор със срок на изпитание от 6 /шест/месеца.
След като срокът изтече, от фирмата ме освободиха от работа

Трябва да си оформите трудовата книжка, разбира се не Вие сам :!:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: Прекратяване на трудов договор

Мнениеот chima » 01 Апр 2009, 15:09

Е, а как Ви освободиха от работа? И ако сте по трудов договор със срок за изпитване , на основание чл.71 могат да Ви освободят докато изтече срока, а не след това. Дали пък не сте се крили нарочно?
chima
Потребител

Назад към Трудово право