Здравейте,
искам да попитам как мога да разбера дали е поискано разрешение и дадено ли е такова от Инспекцията по труда на работодателя, за уволнение на работеща майка на дете до 3-години. Връчва ли се нещо на майката заедно със Заповедта или не?
Благодаря ви.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 00:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разрешение от ИТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Разрешение от ИТ
Направете си справка в деловодството на съответната инспекция по труда.
Не се уведомява защитеното лице, дали се иска разрешение за неговото уволнение.
Ако сте недоволна от връчената Ви заповед за прекратяване, можете за обжалвате.
Това е.
Не се уведомява защитеното лице, дали се иска разрешение за неговото уволнение.
Ако сте недоволна от връчената Ви заповед за прекратяване, можете за обжалвате.
Това е.
- genius75
- Потребител
Re: Разрешение от ИТ
Благодаря за отговора.
Не са ми връчили още Заповедта, а немога да отида на работа, защото са ми взели компютъра, махнали са ми паролите за достъп и т.н. Ако не се ява 2 поредни дни могат да ме уволнят на това основание. Какво да правя, как да постъпя и да се защитя?
Не са ми връчили още Заповедта, а немога да отида на работа, защото са ми взели компютъра, махнали са ми паролите за достъп и т.н. Ако не се ява 2 поредни дни могат да ме уволнят на това основание. Какво да правя, как да постъпя и да се защитя?
- ioveva
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|