начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

напускане след неплатен отпуск

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

напускане след неплатен отпуск

Мнениеот maridar1 » 08 Юни 2008, 22:15

В момента съм извън страната.Пуснах си молба за полагащият ми се платен отпуск и продължение с 1 месец неплатен отпуск. Скоро изтича неплатеният ми отпуск, но понеже съм извън страната не мога да си подам молба за напускане, а и няма упълномощено от мен лице в България.
Как следва да постъпя?
Какви ще са последиците за мен, ако не подам молба за напускане- има ли опасност да ме уволнят дисциплинарно ?
maridar1
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 09 Юни 2008, 10:18

Естествено,че ще Ви уволнят дисциплинарно. Изпратете си по пощата препоръчано с обратна разписка, или друг начин удостоверяващ получаването мобо, но преди да е изтекла отпуската Ви. Ще трябва обаче да заплатите неспазеното предизвестие , в зависимост от договора Ви.
sunrise
Активен потребител

Назад към Трудово право