начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

отказ на работодателя

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отказ на работодателя

Мнениеот nikiberk » 12 Мар 2008, 21:57

може ли работодателя да откаже да постави печат под заявление с което го приканвам да изпълни правата си и да оправи трудовата ми книжка

счетоводителката написа некакви входящи номера но на искането ми да сложи печат отказа шефа и не давал
nikiberk
Младши потребител

Мнениеот doxa » 13 Мар 2008, 10:04

дайте повече информация за казуса...за да ви се отговори точно...
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот nikiberk » 13 Мар 2008, 10:39

тои нещо се опитва да ме разиграв маи Ходих до инпекцията и подадох жалба за всичко касаещо случая ми

Въпроса ми е ще ми свърши ли работа при дело тако заявление без печат и евентуално не заведено при тях или да дтърся начин да им го пращам препоръчано или по друг начин
Последна промяна nikiberk на 13 Мар 2008, 10:44, променена общо 1 път
nikiberk
Младши потребител

Мнениеот nikiberk » 13 Мар 2008, 10:43

в Заявленито пише следното на основание подадената от мен молба с вход №0000 поисках считано от 000000 прекратяване на Трудовите ми правоотношения на основание чл 327/2 Мола да разпоредите да ми бъде оформена труд книжка за прекратяване на Трудовите ми правоотношения на основание чл 327/2 В момента тя се намира при вас и следва да ми се оформи съгласно закона и молбата ми
nikiberk
Младши потребител

Назад към Трудово право