Депозирах при работодателя молба по член 327/2
Днес отидох да си търся документите и ми връчиха депозираната молба/копие/ на която е писано че не отговаря на 327/2 щото не съм посочил дата Та нали молбата отгоре има входящ номер с дата
и под това са написали че са съгласни на раздяла по 325
какво да правя
- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дайте мнение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
прекратяването по чл.327, т.2 от КТ става едностранно с подаване на уведомителното писмо от страна на работникът, поради което не е необходимо съгласието на работодателят Ви. За да имате основание да прекратите трудовият си договор на това основание е необходимо да Ви бъде забавено изплащането на заплатите или вноските към общественото осигуряване. Ако има такова забавяне , то имате законното основание по чл.327, т.2. След като не сте посочили изрично дата в уведомлението си, се счита, че сте прекратили договора си в момента на подаването му, т.с. датата след входящия номер.
- lililaw
- Нов потребител
нещо не се справям с намирането на адвокат единя към когото се обърнах ми отказа защото явно към него се е обърнал работодателя а другия ми наговори разни глупости В смисъл да съм отишал да искам от работодателя на молбата да допищем/считано от/ което просто нема как да стане Едва ли тои ще е съгласен Доколкото разбрах от колеги шефа притискал началник смената да пише некаква докладна явно ще се опитат да ни гонят дисциплинарно . Ако може даите съвет как да процедирам и гоня ли някакъв срок Поне докато в близките два дена си намеря адвокат то е ясно че без тъкъв няма да се мине
ВАЖИ ЛИ ДЕПОЗИРАНАТА ОТ МЕН МОЛБА ПО ЧЛЕН 327/2 ИЛИ НЕ РАБОТОДАТЕЛЯ Е ПИСАЛ/или адвоката му/ че е невалидан поради това че не пише от кога /при условие че има входящ номер с датата и на края също до подписа има дата и може ли да бъда уволнен законно
ВАЖИ ЛИ ДЕПОЗИРАНАТА ОТ МЕН МОЛБА ПО ЧЛЕН 327/2 ИЛИ НЕ РАБОТОДАТЕЛЯ Е ПИСАЛ/или адвоката му/ че е невалидан поради това че не пише от кога /при условие че има входящ номер с датата и на края също до подписа има дата и може ли да бъда уволнен законно
- nikiberk
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|