- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Психически тормоз на работното място
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Психически тормоз на работното място
Моля, за един правен съвет! Имам проблем с колежка на работното си място. Въпросът е в това, че аз я препоръчах на Управителя и за благодарност същата започна да пречи на работата ми. Неколкократно аз уведомявах Управителя за проблема и въпреки забележките от негова страна, колежката продължава да упражнява психически натиск върху мен. Каква правна защита мога да потърся във връзка с този проблем?
- vaska_mix
- Нов потребител
Изразява се в следното: Тъй като работим в една стая и бюрата са едно срещу друго. Когато имам работа тя постоянно ме пита без да се съобразява с това. Въпреки моята молба да ме пита в по-подходящия момент, тя продължава да ме притеснява и дори ми повишава глас. По този начин тя пречи на работата ми и ми се налага да си нося "домашна работа ", за да мога на спокойствие да работя. Работя като Офис Мениджър в частна фирма с производствена дейност. Отговарям за клиенти и доставчици в България и чужбина.
- vaska_mix
- Нов потребител
ако тормоза се изразява само в това, което посочихте, аз поне не знам форма на правна защита за вашия случай. Искайте от управителя просто да ви разместят местата, тоест да сте в различни стаи, за да работите ефективно.
-
hasplu - Потребител
А има ли някаква форма на правна защита ако тормозът е по-очебиен и неблагоприятен. Когато има непрекъснати подмятания по твой адрес даже и в твое присъствие (говори се за тебе в трето лице все едно не си в стаята не много хубави неща). Непрекъснато има иронични нападки и се създават конфликтни ситуации дори и за най-малкото. Като цяло конкретен служител създава неблагоприятна и конфликтна среда в офиса. Мениджъра бездейства и не прави нищо по въпроса.
- ljulyak
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|