начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ОТ СРОЧЕН НА БЕЗСРОЧЕН ТРУДОВ ДОГОВОР

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОТ СРОЧЕН НА БЕЗСРОЧЕН ТРУДОВ ДОГОВОР

Мнениеот tojy_1983 » 21 Дек 2007, 11:25

Моля някой да ми отговори ако знае мога ли да бъда назначен на безсрочен трудов договор при условие, че в момента съм назначен по програма за заетост чрез Бюрото по труда за срок от 2 години, който срок изтича август 2009 г. Може ли това да стане и ще попречи ли за ползване на преференциите за работодателя, които той ползва от Агенцията по заетостта. А също така може ли да се извърши преназначение на друга длъжност с по-висок минимален осигурителен праг, от тази, на която съм назначен с програмата.
tojy_1983
Нов потребител

Мнениеот dask » 21 Дек 2007, 13:14

Отговорът е в два закона и основно в един подзаконов нормативен акт. Шефът ви да попита юриста си, а ако няма такъв да се обърне към адвокат-само със счетоводител няма да мине. :lol:
dask
Потребител

Назад към Трудово право