начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Как мога да се защитя?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как мога да се защитя?

Мнениеот ivetkiprova » 28 Ное 2007, 15:16

Работя като медицинска сестра в МБАЛ-ЕООД.Не зная дали е отразено разположението на работещите в колективния трудов договор,но в индивидуалния ми не е споменато как трябва да полагам разположение като анестезиологична сестра.Всеки месец ми се залага в работния график освен норматива часове за отработване и две семици на разположение :cry: През тези две седмици съм от 7:00 до 13:00 на работното си място,а след това до 7:00 на следващия ден съм извън територията на болницата.В почивните дни съм само на разположение.При устното ми заявяване пред медицинския управител и главната медицинска сестра,че не желая да полагам втората седмица,ми се предложи,след като не желая,да напусна болницата.Не искам да обяснявам останалото ,защото е безкрайно обидно като отношение.Жалко е ,че има кой да поеме работата,но...Просто вече не знам как да постъпя и да се защитя.Извинявам се,че съм толкова обстоятелствена и на моменти не особено ясна!
ivetkiprova
Нов потребител

Мнениеот zelen » 28 Ное 2007, 18:37

Според мен имате две възможности:
1. да продължите така до незнайно кога и
2. да се опитате да защитите правата си.
zelen
Потребител

Назад към Трудово право