начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

trudov dogovor

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

trudov dogovor

Мнениеот dida33 » 31 Окт 2007, 08:47

Zdraveite!
Iskam da vi popitam ima li stoinost trudoviqt dogovor v sada?
dida33
Младши потребител

Мнениеот Julyan » 31 Окт 2007, 11:37

Въобще не е ясно какво питаш.
Julyan
Потребител

Мнениеот dida33 » 31 Окт 2007, 12:30

[quote="Julyan"]Въобще не е ясно какво питаш.[
V dogovora mi s firmata v koqto raboteh e zapisano to4no i qsno kakvo se saglasqvam da izpalnqvam.Edin den mi predostavqt zapoved s koqto iskat da me zadaljat da zapo4na rabota za edin den na druga dlajnost.Az otkazah zapovedta, ne se pod4enih i bqh uvolnen disciplinarno .
Vaprosat mi e moga li da Izpolzzvam dogovora v sada?
dida33
Младши потребител

Мнениеот Julyan » 31 Окт 2007, 12:43

Не само договора, ако оспорваш дисциплинарното си уволнение /да не си изпуснеш срока и си наеми адвокат/ си изискваш цялото трудово досие, което следва да се съхранява при работодателя и в което следва да имаш и длъжностна /трудова/ характеристика с твой подпис, в която да са описани точно и ясно задълженията ти за дадената длъжност.
Julyan
Потребител

Мнениеот dida33 » 31 Окт 2007, 14:29

Julyan написа:Не само договора, ако оспорваш дисциплинарното си уволнение /да не си изпуснеш срока и си наеми адвокат/ си изискваш цялото трудово досие, което следва да се съхранява при работодателя и в което следва да имаш и длъжностна /трудова/ характеристика с твой подпис, в която да са описани точно и ясно задълженията ти за дадената длъжност.
Az sam osporil uvolnenieto .
Tam neznam dali 6te imam 6ans,za6toto zakona pozvolqva rabotodatelq pri neobhodimos da prehvarlq rabotnik ot edna dalajost na druga.I rabotnikat e dlajen da izpalnqva.Za tova pitam, moga li da si zaveda drugo delo ,koeto da e za nespazen dogovor.Ot koeto sa mi naneseni dosta golemi 6teti.
dida33
Младши потребител

Назад към Трудово право