- Дата и час: 24 Ное 2024, 08:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Help. Iskam da napusna rabota
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Help. Iskam da napusna rabota
dam tova shte podam dnes, kazaha mi da e telegrama ... samo tova pak da kaja :( ne znam dali moje da se sliji podpis i kak? shtoto edno vreme telegramite bqha edni takiva kato ot pechatna mashina :(
- imenino
pratih telegrama.
Sega me intersuva kakvo stava ako otsreshta otkajat da poluchat telegramata? V smisyl ochakvat da go napraq. Vijdat telegrama ot men i kazvat nqma go. Ili druga prichina i ne q vzemat ???
Sega me intersuva kakvo stava ako otsreshta otkajat da poluchat telegramata? V smisyl ochakvat da go napraq. Vijdat telegrama ot men i kazvat nqma go. Ili druga prichina i ne q vzemat ???
- imenino
Проблема си е техния върху обратната разписка ще запишат това , можеш да сезираш ИТ , все пак на телеграмата запиши и телефона на работодателя ,за да му я прочетат и по телефона . Нали запомни телеграмата е с известие за получаване отиваш в пощата пишеш два единтични текста ,единия ти го заверяват ,другия го пращат на работодаетля ,а като го получи или откаже ти връчват и обратната разписка .
успех
успех
- донна2
Podadoh tochno takava telegrama. Shte mi dadyt 2-ri ekzemplqr i uvodomlenie kakvo se e sluchilo s neq sed 2 dni. Pratih q do oficialniqt adres na firmata, na imeto na shefa (koito obache e v Germany) a syshto oshte edna takava na glavniqt schetovoditel na firmata s adresyt mu. Dadoh telefonyt na firmata i telefonyt na schetovoditelqt. Pisah che dokumenta e do dvamata.
eh, da se uspohoqvam li veche?
eh, da se uspohoqvam li veche?
- imenino
Добре си направил ,щом шефа ти го няма ще я получи някой друг , но той би следвало да е оставил лице натоварено да го замества/да представлява фирмата и да подписва определени документи / ,така или инъче ще разбере като се върне и трябва да ти оформят документите .Що се отнася до главния счетоводител ,не знам до колко той е упълномощен ,и ако е с пълномощно или с вътрешна заповед е натоварен да прекратява договори и т.н.
обади се след два дни
обади се след два дни
- донна2
Спри да ходиш на работа и постъпи на новото място . В новата си месторабота декларирай, че си си изгубил трудовата книжка. Предишният работодател би трябвало да те увилни дисциплинарно, но тогава ще ти удържи само едно БТВ. И бързо и по-евтино.
- Nadejdna
Nadejdna недей заблуждавай човека ами си виж чл. 221 ал.2 КТ там си пише че се дължи обезщетение за срока на предизвестието а то в случая е 3 месеца, така че ще се дължат 3 брутни месечни заплати
- zoroaster
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|