начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Трудова характеристика - невръчване - въпрос

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трудова характеристика - невръчване - въпрос

Мнениеот noone » 10 Сеп 2007, 15:24

Здравейте, имам търкания с некоректния си работодател, те се основават на следното:
Вече близо две(2) години, не ми е връчена трудова характеристика(на трудов договор съм) и работодателя ме кара да върша неговата работа, с претенции че закъснявам и не я върша добре, а просто имам достатъчно много неща за да върша и неговата работа!
"Заплаши" ме, че ще напише заповед за това какво ще работя и какво не, моля посъветвайте ме как мога да си потърся правата, евентуално при връчване на трудова характеристика след време, какво да правя?

Много благодаря за помощта Ви!
noone
Младши потребител

Мнениеот bay4o » 11 Сеп 2007, 16:31

Обърнете се към ОИТ.
bay4o
Потребител

Назад към Трудово право