начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

някой може ли да ми даде правен съвет

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

някой може ли да ми даде правен съвет

Мнениеот boninita » 04 Сеп 2007, 16:31

Приета съм да следвам задочно!Могат ли да ме уволнят дисциплинарно ако им представя уверение че имам очни заниятия от-до а са ми разрешили 2-3 дена неплатен отпуск
Последна промяна boninita на 04 Сеп 2007, 18:26, променена общо 1 път
boninita
Нов потребител

Re: помощ

Мнениеот boninita » 04 Сеп 2007, 17:43

boninita написа:Приета съм да следвам задочно!Могат ли да ме уволнят дисциплинарно ако им представя уверение че имам очни заниятия от-до а са ми разрешили 2-3 дена неплатен отпуск
Моля да ми отговорите спешно!В момента съм в год.отпуск а очните започват от 10 септември!Цялата фирма сме в отпуск и не мога да представя уверението в момента!
boninita
Нов потребител

Мнениеот dalila2308 » 07 Сеп 2007, 18:37

Това уверение Ви върши работа, ако работодателят е уведомен и СЪГЛАСЕН да учите задочно. Това е, за да може да ползвате дни, различни от ПГО, когато сте на очни.
А принципно трябва предварително да е уведомен работодателят за отсъствието.
dalila2308
Младши потребител

Назад към Трудово право