Според Вас ако след като съм призовала с нотариална покана работник, който не се явява повече от месец на работа, а и е напуснал адреса на който е пратена нотариалната покана, а съседите казват, че не живее на този адрес повече от 1г., въпреки, че в трудовия договор той е посочил този адрес, ще се приеме ли уволнението за законно?
Споделете Вашето мнение!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 21:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дисциплинарно уволнение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: дисциплинарно уволнение
viki_viki написа:Според Вас ако след като съм призовала с нотариална покана работник, който не се явява повече от месец на работа, а и е напуснал адреса на който е пратена нотариалната покана, а съседите казват, че не живее на този адрес повече от 1г., въпреки, че в трудовия договор той е посочил този адрес, ще се приеме ли уволнението за законно?
Споделете Вашето мнение!
Имала съм такова .....само че аз го съдих за обезщетението една работна заплата поради дисциплинарно уволнение, съда призна в решението че е уволнен ,и присъди сумата. На делото човека се яви ,заминал за известно време за чужбина се оказа ,просто тръгнал ей така......
То просто няма друг начин за връчване .
Някъде по назад из архива има тема с тълкувания на това връчване,тоест случай като вашия.
- donna
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|