начало

Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие

Срочните договори

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Срочните договори

Мнениеот kinshasa » 19 Апр 2007, 16:34

Явих се на конкурс за длъжността инспектор във фирма "Манеко"ООД, след като бях приет отидох да подпиша договор. Работодателя поиска и аз се съгласих да впишем пробен период от три месеца. Ненадейно за мен три дни преди изтичане на този период той ми прекрати договора на основание Чл. 71 КТ. Мога ли да подам иск за обезщетение, пред кои съд, и какво би трябвало да очаквам за решение на съда. :roll:
kinshasa
Потребител

Мнениеот rts » 19 Апр 2007, 17:57

За съжаление шансовете Ви са малки. Консултирайте се с адвокат за конкретния случай-сами няма да се оправите, дори да имате шанс.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право