начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

ИСКАНЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИСКАНЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛ

Мнениеот ivi0707 » 05 Фев 2007, 12:23

ПРИВЕТ!
РАБОТЯ ПО ПРОГРАМА "ОСПОЗ" /От социални помощи към осигуряване на заетост/ И СЪМ СЪС СРОЧЕН ДОГОВОР. СТУДЕНТКА СЪМ 3-ТА ГОДИНА И СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ДАЛИ МОГА ДА ИЗИСКВАМ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ СИ /КМЕТ НА ОБЩИНАТА/ ДА ПЛАЩА ОБУЧЕНИЕТО МИ, КОЕТО Е В ЧАСТЕН УНИВЕРСИТЕТ. И АКО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО, ТОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ОТКАЖЕ.
КАНДИДАТСТВАХ НА ДРУГО МЯСТО ЗА РАБОТА В ЧАСТНА ФИРМА, НО МИ ОТКАЗАХА РАБОТАТА, ТЪЙ КАТО, ЦИТИРАМ, СЪМ СТУДЕНТКА И НЕ ИСКАТ ДА МИ ПЛАЩАТ ОБУЧЕНИЕТО. ПРЕДПОЛАГАМ ИМАТ ПРАВО НА ОТКАЗВАНЕ ЗА ТАЗИ РАБОТА, НО ВСЕ ПАК ИСКАМ, АКО МОЖЕ И ВАШЕТО КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ!
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!
С УВАЖЕНИЕ: ЖЕНЯ
ivi0707
Младши потребител

Мнениеот rts » 05 Фев 2007, 18:14

Ако нямате сключен договор за обучение, по силата на който работодателят Ви е поел задължение да плаща обучението Ви, нямате никакво основание да претендирате за това. Единствено можете да искате полагащите Ви се отпуски по КТ.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право