начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Помогнете ми, моля!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помогнете ми, моля!

Мнениеот dudina » 07 Авг 2006, 16:49

Помогнете ми! Напускам работа, а управителят ме кара да пиша декларация за конфиденциялност седмица преди напускането ми! Мисля, че имам право да откажа, защото в нея се намесва в бъдещето ми! Как да постъпя?
dudina
Нов потребител

Да духа нали знаеш какво

Мнениеот vassilev_vesselin » 09 Авг 2006, 11:28

Една седмица преди напускането, не може да те накара нищо да подпишеш. Такава декларация се подписва при постъпване на работа. Не може да те накара насила да я подпишеш.
Може да ти прави мизерии, само и единствено ако не си си спазила предизвестието, или ако не си го написала като хората
vassilev_vesselin
Нов потребител

Назад към Трудово право