- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Предизвестие
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Предизвестие
Здравейте всички!Може би вече ви е писнало от тази тема, но не успях да намеря отговора на въпроса ми във форумите. Имам нужда някой да ме насочи как точно да формулирам предизвестието си за напускане по чл.326 от КТ?Трябва ли да е под формата на молба и общо взето какво трябва да казва? Благодаря за разбирането.
- deedee
- Нов потребител
ами пиши
МОЛБА
от...................
на длаажност......................еди си каде
Моля да бъда освободен от работа...поради еди си какви причинии...
стандартна молба.........бе човече в свободен текст
МОЛБА
от...................
на длаажност......................еди си каде
Моля да бъда освободен от работа...поради еди си какви причинии...
стандартна молба.........бе човече в свободен текст
- galentinass
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|