начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля за съвет по трудово право

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет по трудово право

Мнениеот casper » 13 Апр 2006, 10:05

Моля да ми отговорите на следния въпрос - Мога ли да бъда уволнен дисциплинарно след като съм подал предизвестие за прекратяване на трудовото ми правоотношение по чл. 326, ал. 1 от КТ?
Благодаря ви предварително!
casper
Нов потребител

Re: Моля за съвет по трудово право

Мнениеот monteskio » 13 Апр 2006, 10:25

casper написа:Моля да ми отговорите на следния въпрос - Мога ли да бъда уволнен дисциплинарно след като съм подал предизвестие за прекратяване на трудовото ми правоотношение по чл. 326, ал. 1 от КТ?
Благодаря ви предварително!

Няма законова пречка това да стане. Разбира се, трябва да са налице определени предпоставки / нарушение на трудовата дисциплина, за което се предвижда най-тежкото наказани/, за да бъде дисциплинарното уволнение законосъобразно. Относно прекратяване на трудовото си правоотношение, можете да погледнете повече тук: http://lex.bg/members/monteskio/.

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Назад към Трудово право