- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Pri pensionirane
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Pri pensionirane
Moje li nqkoi da mi kaje kakvo obez6tetenie 6te polu4i lice pri pensionirane 3 godini po rano ot kolkoto se polaga da se pensionira. Liceto e rabotilo pove4e ot 10 godini v predpriqtieto na trudov dogovor. Poneje ot kodeksa na truda znam 4e polu4ava 6 mese4no brutno tr. vaznagrajdenie no po noviq zakon (taka mi kazaha) imalo alineq s koqto ima6 pravo na o6te 2 meseca osven tezi 6. Taka li e ? I ima li davnost da re4em ako ne si potarsi6 parite da ne moje6 sled izvestno vreme da gi potarsi6. Molq za mnenie.
- amoira
- Нов потребител
samo da dopalnq ne pitam za sumata to e qsno 4e zavisi ot zaplatata. Pitam za dopalnitelnite 2 meseca i za davnostta ima li takiva/blagodarq predvaritelno/?
- amoira
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|