начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ТРУДОВО-ПРАВЕН ВЪПРОС ЗА ПРЕДИЗВЕСТИЕ !!!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ТРУДОВО-ПРАВЕН ВЪПРОС ЗА ПРЕДИЗВЕСТИЕ !!!

Мнениеот trov » 02 Фев 2006, 10:32

ДОБЪР ДЕН !

ИМАМ СЛЕДНИЯ ТРУДОВО-ПРАВЕН ВЪПРОС :

ВОДЯ СЕ НА БЕЗСРОЧЕН ТРУДОВ ДОГОВОР. СРОКЪТ НА ПРЕДИЗВЕСТИЕТО, РЕГЛАМЕНТИРАН В НЕГО АКО РЕША ДА НАПУСНА Е 3 МЕСЕЦА.
ВЪПРОСЪТ МИ Е ДАЛИ МОГА ДА НЕ СПАЗЯ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ТОЗИ СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ, НАПРИМЕР МОГА ЛИ ДА СИ ВЗЕМА 3 МЕСЕЦА НЕПЛАТЕН ГОДИШЕН ОТПУСК И В СЪЩИЯ МОМЕНТ ДА СИ ПОДАМ ПРЕДИЗВЕСТИЕТО, ТАКА ЧЕ ДА ЗАПОЧНА РАБОТА НА ДРУГО МЯСТО ВЕДНАГА. МОЖЕ ЛИ РАБОТОДАТЕЛЯТ ДА МИ ОТКАЖЕ НЕПЛАТЕН ОТПУСК.
КАК ТОЧНО ДА ПРОЦЕДИРАМ.

ДАЙТЕ МИ НЯКАКВИ СЪВЕТИ – НЕЗАВИСИМО КОЛКО СА ДОБРИ

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Аватар
trov
Потребител

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 10:46

Все пак не можеш да започнеш нова работа, без да ти е оформена трудовата книжка. Пробвай да напуснеш по взаимно съгласие с работодателя.
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 13:24

А КАКВО МИ ПРЕЧИ ДА СИ ИЗДАМ НОВА ТРУДОВА КНИЖКА, ПОД ПРЕДЛОГ ПРИМЕРНО ЧЕ СЪМ ЗАГУБИЛ СТАРАТА ИЛИ ПРОСТО, ЧЕ НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДОСЕГА НИКЪДЕ ?
Гост

Мнениеот Гост » 03 Фев 2006, 15:34

Ами нищо не ти пречи. Ни акъл ни образование.
Гост

Назад към Трудово право