Колеги, предлагам едно доста просто и лесно решение за споделянето на лекции. Понеже има теми по 5 страници, в които всеки моли за лекции, нека един от вас, който вече ги е получил и който не е егоист да ги сподели например на сайт за свободно качване на файлове като :
dox.bg (не се изисква регистрация- не забравяйте след като качите файла да пейстнете тук един линк към него)
Така ми се струва, че ще е най-удачно за всички останали колеги. Успех на изпита
- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лекции за държавен изпит по публичноправни науки
|
|
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: лекции за държавен изпит по публичноправни науки
jeni_80 написа:колеги, моля ако някой има темите за държавния изпит по административноправни науки ако може да ми ги изпрати.хиляди благодарности предварително
Ххахахахахахахах, лекции за държавен изпит ??????, ох не мога да се спра да се смея в тоя раздел на форума
- advokat__nikolov
- vdesislava
- Нов потребител
lyubomirvenchev написа:колеги
следвайте линка и успех
аз имах нещастието да попадна на кофти комисия но НПН
при отлично развити въпроси ми задаваха допълнителни до момента на грешен отговор
май шести поред
и странно -учудвам се че комисията не благоволи да запази 2 листа изписани
а по ЗАКОН ТРЯБВА ДА ГИ СЪХРАНЯВАТ ПОНЕ 1 Г
ДАЛИ ДА НЕ ГИ---------
http://www.bglegis.com/PPN%20sborni.doc
Колега, актуални ли са лекциите по ППУ към днешна дата и достатъ4ни ли са заедно с нормативната уредба за подготовка?
- toni_law
- Нов потребител
Колеги,предстои ми изпит за придобиване на юридическа правоспособност.Ако имате разработени въпросите Ви моля да ми ги изпратите на viki_bahanova@abv.bg.
Предварително Ви благодаря за оказаното съдействие!
Предварително Ви благодаря за оказаното съдействие!
- viki_bahanova
- Нов потребител
И аз недоумявам как може да има подготовка за държавни изпити с лекции.
- jafi_retroto
- Младши потребител
jafi_retroto написа:И аз недоумявам как може да има подготовка за държавни изпити с лекции.
Трябва да се радваме колега, толкова по-добре за нас
- advokat__nikolov
Не разбирам какво толкова смешно и учудващо има в това колегите да търсят лекции за държавните изпити.Всички хора сме различни и всеки студент си има собствена система и методи за подготовка-едни с лекции, а други с учебници.Живеем в правова държава и всеки има право на избор,важното е крайният резултат да е успешно взет държавен изпит.
- anita_81
- Младши потребител
Здравейте, на мен също ми предстоят държавни изпити по право. Много ви моля, ако някой има лекции и материали и разбира се желание да ми ги изпрати на e-mail: r_o_s_i_@abv.bg
Благодаря предварително и успех на всички!
Благодаря предварително и успех на всички!
- r_v_r_
- Нов потребител
Трябват ми лекции за държавните изпити по Право,ако някои може да ги прати на santa_86@abv.bg.Благодаря ви предварително !
- santi4ka
- Нов потребител
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|