начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Районен съд - Сливен и Окръжен съд - Сливен

Дискусии на тема съдебната власт в България

Районен съд - Сливен и Окръжен съд - Сливен

Мнениеот still_innocent » 15 Яну 2006, 16:10

Здравейте, видях, че има постната тема за РС и ОС - Пазарджик и реших да пусна една и за любимите ми РС и ОС - Сливен.

Дайте мнение за най-добри съдии в тези съдилища?

Какво знаете за тях?

Пикантерии и други подробности, които биха били интересни, защото тези два храма на правосъдието в Сливен всички ги взеха на подбив!!!!

Очаквам вашите мнения и отношения по темата!!!!

Хубав ден!
still_innocent

Мнениеот Гост » 15 Яну 2006, 18:27

Оххххххххххххх! Защо ми развалихте доброто настроение?!.....
Гост

Мнениеот Гост » 15 Яну 2006, 20:04

Uzaaaaaaaaaaas, tova sa nai - uzasnite, mizerni, korumpirani, neraboteshi i nekadurni sydilishta!!!!!!!!!!!!
Гост

Re: Районен съд - Сливен и Окръжен съд - Сливен

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 11:38

still_innocent написа:Здравейте, видях, че има постната тема за РС и ОС - Пазарджик и реших да пусна една и за любимите ми РС и ОС - Сливен.

Дайте мнение за най-добри съдии в тези съдилища?

Какво знаете за тях?

Пикантерии и други подробности, които биха били интересни, защото тези два храма на правосъдието в Сливен всички ги взеха на подбив!!!!

Очаквам вашите мнения и отношения по темата!!!!

Хубав ден!

Колеги, издирвам моя бивша състудентка Корнелия Иванова Иванова / имена преди да се омъжи, ако се е омъжила / Сливен ул."Мур"13 или нещо такова. Къде е и с какво се занимава.
Гост

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 12:12

И аз съм чувала много легенди за тези "храмове" на Темида, ама незнам кое е вярно и кое не е?!?!?!?!?
Дайте малко подробности, плийз?!
Гост

Мнениеот Опасение » 16 Яну 2006, 13:33

Не ми се вижда много етично това, колеги. Разликата между форум и злобна клюкарница е доста тънка, но всеки си преценява дали да я премине.
Опасение

Назад към Съдебна власт