- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За съдебната власт - GeorgiKERELOV
|
|
Re: БХК съди прокуратурата за отказ
БХК не са прави! Няма дискриминация! Отказът от образуване на ДП по каквото и да било и какъвто и да е пострадалият е стандартна практика там и няма нищо общо с дискриминацията. Няма да давам примери от личния си досег с прокуратурата! Само ще припомня онези 700000 забутани дела, които установи Велчев в началото на работата си като главен прокурор.
Дори за мен физика би било проста работа да им опонирам и да докажа на съда, че не става дума за дискриминация, а за нещо съвсем друго. БХК ще загуби делото!
Дори за мен физика би било проста работа да им опонирам и да докажа на съда, че не става дума за дискриминация, а за нещо съвсем друго. БХК ще загуби делото!
Последна промяна plamen_penev на 03 Сеп 2009, 12:29, променена общо 1 път
- plamen_penev
- Активен потребител
Re: Как се прави правова държава с ченгета ?
Алексей Петров: Бойко, свали лихвите!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=219271
Четете и се учете !
Костов: Много е възможно такъв доклад на ДАНС да няма
http://www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=293723
Да, къде ли се намира границата между престъплението и лудостта ?
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=219271
Четете и се учете !
Костов: Много е възможно такъв доклад на ДАНС да няма
http://www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=293723
Да, къде ли се намира границата между престъплението и лудостта ?
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
И аз мисля така, но цаката е точно там - съдът да каже, че прокуратурата "дискриминира" всички тъжби, така че дискриминация нямаааа.
Ха сега, БХК да доказва, че само нейните тъжби увисват.
Наистина, кой ли съдия от районния съд в София ще е късметлията с това дело, за да зашлеви един шамар на главния прокурор и му разбута малко "дрямката" ?
Ха сега, БХК да доказва, че само нейните тъжби увисват.
Наистина, кой ли съдия от районния съд в София ще е късметлията с това дело, за да зашлеви един шамар на главния прокурор и му разбута малко "дрямката" ?
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
ами то се вижда,къкъв е резултата.просто няма държава ,камо ли правова.ужасно е ,че живеем в такова общество и държава.тук си герой,ако си доносник.справка нс две трети ченгета,бивши ченгета и доносници................жалко нали..............
- vale72
- Младши потребител
Пепел от бози
http://dnesplus.bg/Analysis.aspx?f=106&d=293732
http://dnesplus.bg/Analysis.aspx?f=106&d=293732
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Георге бре , ти си интересен човек!
А да видим кои са ченгетата? Ми ние бре Георге , ние сме и доносниците , ние сме и корумпираните и коремпиращите. Кво се делиш като шуто говедо настрани и само злобясвяш от храсталака?! Няма ли да разбереш , че ти не си коментатор , а пряко засегнат участник в тия събития , които описваш тук. Които копираш и пействаш тук.
Държавата пълна с ченгета , кво да правим. То стана като с циганите бре?! На сапун може ли? Не може , не е хуманно и парите са в ченгетата. Значи са фактори. Кой може да ги озапти-? Само държавата. Иска ли държавата да ги озапти?! Да , според мен , щото вече се самозабравиха. Ще го направи ли държавата?! не знам , но поне се надявам да опита.
Какво да се прави сега , питаш ти?!
Ми нищо , всеки ще си гледа работата , и който учил за ченге и умее нещо-добре дошъл , който е ченге и не умее нищо-шута и навън да свири соло на свободния пазар а не да се крие зад институции постове власт и т.н. , същото и за тия дето не са ченгета били....и те така...
А да видим кои са ченгетата? Ми ние бре Георге , ние сме и доносниците , ние сме и корумпираните и коремпиращите. Кво се делиш като шуто говедо настрани и само злобясвяш от храсталака?! Няма ли да разбереш , че ти не си коментатор , а пряко засегнат участник в тия събития , които описваш тук. Които копираш и пействаш тук.
Държавата пълна с ченгета , кво да правим. То стана като с циганите бре?! На сапун може ли? Не може , не е хуманно и парите са в ченгетата. Значи са фактори. Кой може да ги озапти-? Само държавата. Иска ли държавата да ги озапти?! Да , според мен , щото вече се самозабравиха. Ще го направи ли държавата?! не знам , но поне се надявам да опита.
Какво да се прави сега , питаш ти?!
Ми нищо , всеки ще си гледа работата , и който учил за ченге и умее нещо-добре дошъл , който е ченге и не умее нищо-шута и навън да свири соло на свободния пазар а не да се крие зад институции постове власт и т.н. , същото и за тия дето не са ченгета били....и те така...
- miriam
- Потребител
Ех, miriam, нещо пропусна, като че ли. Осведомявам клиентелата да се спасява по други канали. А те ченгетата - навсякъде, вярно. Даже собственикът на този сайт го изкараха баш ченге. Така ли е, не е ли така, можеш ли да ни кажеш, като ги назнайваш толкова работите ?
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
мх...тъй като виждаш че пиша от дъжд на вятър , и то само когато ти ме провокираш , бият пламен пенев в храстите зад блока , некоя тиква напише адцката простотия /де са изгуби бея 999?/, колеги захванат интересен спор , или има некой рожден ден , та:как мислиш , дали изобщо ме интересува на кого е сайта? нито имам началник, нито имам политически колажи по задника , пиша си каквото искам, ми даже и ченге не съм била . Най важното-никой не ми пречи да си пиша квото искам.
Е какво само ченгетата/ченгетата , ти па какво напреки тях имаш? това е предсказуем ,личащ отдалече противник /закрилник? / контрагент? персонаж? и това е една хубава новина. Полицаят е знайно никога няма да ти е приятел на 100% ,мнителен е , ползва без особенни причини ударчета под кръста , нерядко се прави на мутра или на много информиран , но общо взето ползата от него е по-голяма от вредата. Ми ако държавата се управляваше от журналисти , ко щяхме да правим? то вашите тарифи нерде високи от на ченгетата...
Недей така Георгий , дай с добро
Е на кого е сайта , айде кажи че та чопли. Керелов...ти си полицай бате!?
Е какво само ченгетата/ченгетата , ти па какво напреки тях имаш? това е предсказуем ,личащ отдалече противник /закрилник? / контрагент? персонаж? и това е една хубава новина. Полицаят е знайно никога няма да ти е приятел на 100% ,мнителен е , ползва без особенни причини ударчета под кръста , нерядко се прави на мутра или на много информиран , но общо взето ползата от него е по-голяма от вредата. Ми ако държавата се управляваше от журналисти , ко щяхме да правим? то вашите тарифи нерде високи от на ченгетата...
Недей така Георгий , дай с добро
Е на кого е сайта , айде кажи че та чопли. Керелов...ти си полицай бате!?
- miriam
- Потребител
Eх, колко е хубаво да има някой виновен!
Да Ви припомня един анекдот /дали го определям правилно/ от Брехт:
- Веднъж нацист пламенно говорел на митинг как за всички беди на германската нация са виновни евреите. В този момент от тълпата някой добавил - "И пощальоните, и пощальоните"
-"Защо пощальоните" - запитал нацистът.
-"А защо евреите?" - обадил се гласът от тълпата.
П.П.- Керелов, за всичко което не ти харесва , си има конкретни виновници.
А ако ти се нрави теорията за световната конспирация, няма лошо. Става да се обсъди на няколко чашки. Лошото е, че вече не пия толкова много.
Да Ви припомня един анекдот /дали го определям правилно/ от Брехт:
- Веднъж нацист пламенно говорел на митинг как за всички беди на германската нация са виновни евреите. В този момент от тълпата някой добавил - "И пощальоните, и пощальоните"
-"Защо пощальоните" - запитал нацистът.
-"А защо евреите?" - обадил се гласът от тълпата.
П.П.- Керелов, за всичко което не ти харесва , си има конкретни виновници.
А ако ти се нрави теорията за световната конспирация, няма лошо. Става да се обсъди на няколко чашки. Лошото е, че вече не пия толкова много.
- dimist
- Потребител
Ха, това за пощальоните много ми хареса, dimist. Явно и без да сте "на чашка", сте си "на градус".
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
не се разводнявай....питах те нещо....
- miriam
- Потребител
Е разрови се малко, де, miriam. Няма да ровиш дълго.
Значи от 15 милиона население от 1944 до 1990 г., 1,5 милиона са агентите на ДС с досиета. И това го казва комисията по досиетата. http://frognews.bg/news_14270/Rumen_Bor ... nti_na_DS/
А само за професорите и доцентите на софийския университет процентът на агентите бил 90. И президентът ни - агент Гоце. И конституционните ни съдии, и т.н.
Значи от 15 милиона население от 1944 до 1990 г., 1,5 милиона са агентите на ДС с досиета. И това го казва комисията по досиетата. http://frognews.bg/news_14270/Rumen_Bor ... nti_na_DS/
А само за професорите и доцентите на софийския университет процентът на агентите бил 90. И президентът ни - агент Гоце. И конституционните ни съдии, и т.н.
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Чудя се нещо... да кажем реша да си направя телевизийка,
как смятате, г-н Керелов, дали ще е удачна търговската марка ДСтв?
И накратко за програмната схема - определено ще се наблегне на публицистиката - примерно Четвъртък - Димитри Иванов, Тома Томов, Петък - там е ясно - Иван Гарелов, Събота, да се поотпуснат нервите - музика с Тома Спространов, Неделя - тя е ясна Без Кеворк успешна телевизия не може да стане.
Понеделник - сряда, като гадни работни дни - латино и сега актуалните турски сапунки. Така де, Доган вече не е на власт, няма да ме обвинят в ммммм разбирате ме
Как мислите, един такъв проект ще привлече ли рекламодатели?
как смятате, г-н Керелов, дали ще е удачна търговската марка ДСтв?
И накратко за програмната схема - определено ще се наблегне на публицистиката - примерно Четвъртък - Димитри Иванов, Тома Томов, Петък - там е ясно - Иван Гарелов, Събота, да се поотпуснат нервите - музика с Тома Спространов, Неделя - тя е ясна Без Кеворк успешна телевизия не може да стане.
Понеделник - сряда, като гадни работни дни - латино и сега актуалните турски сапунки. Така де, Доган вече не е на власт, няма да ме обвинят в ммммм разбирате ме
Как мислите, един такъв проект ще привлече ли рекламодатели?
- prnedev
- Активен потребител
Може, но тази нова телевизийка няма да пробие конкункуренцията, защото няма да предлага нищо ново - всички други телевизийки са ДС-тв.
Тук един другар искаше да ни каже, че сме с богато въображение. Мисля, че греши. Въображението ни е бедно да си представим всички задкулисни игри, които се разиграват от ченгетата вече 20 години. Разбира се, тук нямам предвид, че има един вожд-ченге, който разпорежда какво да се прави в държавата и кой колко да живее и да диша. Става въпрос за едно разбито правосъдие, което позволява на различните банди излюпени от люпилнята в Симеоново да се бият за надмощие и да отмъкват парчета от държавната власт, а оттам, и от богатствата на страната, и от живота и благосъстоянието на всеки един от нас.
Ще дам само един пример: регистрацията на Синята коалиция за участие в изборите за Народно събрание. http://news.ibox.bg/news/id_719349174
Съвсем правилно ЦИК отказва регистрацията на такава коалиция, защото под нея стоят подписите на НОВОТО ръководство на СДС, което по поръчка на някоя от ченгеджийските банди получава отказ за регистрация от софийски градски съд. Другата ченгеджийска банда обаче превзе междувременно върховния административен съд и той "реши", че отказът на ЦИК да регистрира синята коалиция е "незаконен". И накрая какво се получи ? Беззаконието на един съд "се компенсира" с беззаконието на друг съд. http://news.vestnik24.com/politicsbg/po ... 41494.html
На това вие какво му казвате, правова държава ли ?
А пък като гледам разните му там социолози, психолози, политолози, антрополози, и т.н. гледачи и гледачки на кафе, как коментират, научно разбира се , "събитията и лицата" пред кулисите, определено си мисля че няма да отлепим от дъното.
Тук един другар искаше да ни каже, че сме с богато въображение. Мисля, че греши. Въображението ни е бедно да си представим всички задкулисни игри, които се разиграват от ченгетата вече 20 години. Разбира се, тук нямам предвид, че има един вожд-ченге, който разпорежда какво да се прави в държавата и кой колко да живее и да диша. Става въпрос за едно разбито правосъдие, което позволява на различните банди излюпени от люпилнята в Симеоново да се бият за надмощие и да отмъкват парчета от държавната власт, а оттам, и от богатствата на страната, и от живота и благосъстоянието на всеки един от нас.
Ще дам само един пример: регистрацията на Синята коалиция за участие в изборите за Народно събрание. http://news.ibox.bg/news/id_719349174
Съвсем правилно ЦИК отказва регистрацията на такава коалиция, защото под нея стоят подписите на НОВОТО ръководство на СДС, което по поръчка на някоя от ченгеджийските банди получава отказ за регистрация от софийски градски съд. Другата ченгеджийска банда обаче превзе междувременно върховния административен съд и той "реши", че отказът на ЦИК да регистрира синята коалиция е "незаконен". И накрая какво се получи ? Беззаконието на един съд "се компенсира" с беззаконието на друг съд. http://news.vestnik24.com/politicsbg/po ... 41494.html
На това вие какво му казвате, правова държава ли ?
А пък като гледам разните му там социолози, психолози, политолози, антрополози, и т.н. гледачи и гледачки на кафе, как коментират, научно разбира се , "събитията и лицата" пред кулисите, определено си мисля че няма да отлепим от дъното.
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Сертов опроверга всичко
http://dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=294011
И този юнак като опровергава всичко накуп, намират ли се глупци да му вярват "на голо доверие" ?
Да, това наистина стана Държавна агенция за разчистване на сметки
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4638387,00.html
Абе тези ченгета съвсем се забравиха. Каква полза имаме от тях, като досега само се надуват, а не са разкрили нито едно от над двестата поръчкови убийства от ерата на Костов до днес ? А за капак, сега самият Костов уж ги контролира.
И след всички тези неразкрити убийства се намират лалета да се кълнат, че България била правова държава, като тя си е чисто полицейска. Ами то полицията пази убийците, а е твърде вероятно и да са нейни служители някои от тях, кои настоящи, кои уж ненастоящи. Иначе как си обяснявате, че министър на вътрешните работи ходи да гуляе с "оперативно-интересните" братя Галеви, като героят Алексей Петров е нещо като секретна свръзка между тях и след като го "осветили" става веднага дясна ръка на Петко Сертов ?
P.S. Между другото, говореше се, че чуждите агентури надушили, че фармацевтичният завод в Дупница по онова време произвеждал до 17 часа лекарства, а след 17 часа - екстази. Това вярвате ли го ?
http://dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=294011
И този юнак като опровергава всичко накуп, намират ли се глупци да му вярват "на голо доверие" ?
Да, това наистина стана Държавна агенция за разчистване на сметки
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4638387,00.html
Абе тези ченгета съвсем се забравиха. Каква полза имаме от тях, като досега само се надуват, а не са разкрили нито едно от над двестата поръчкови убийства от ерата на Костов до днес ? А за капак, сега самият Костов уж ги контролира.
И след всички тези неразкрити убийства се намират лалета да се кълнат, че България била правова държава, като тя си е чисто полицейска. Ами то полицията пази убийците, а е твърде вероятно и да са нейни служители някои от тях, кои настоящи, кои уж ненастоящи. Иначе как си обяснявате, че министър на вътрешните работи ходи да гуляе с "оперативно-интересните" братя Галеви, като героят Алексей Петров е нещо като секретна свръзка между тях и след като го "осветили" става веднага дясна ръка на Петко Сертов ?
P.S. Между другото, говореше се, че чуждите агентури надушили, че фармацевтичният завод в Дупница по онова време произвеждал до 17 часа лекарства, а след 17 часа - екстази. Това вярвате ли го ?
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Шамари?!
Ей, това правото много бойно- приложна дисциплина ще се окаже.
Ей, това правото много бойно- приложна дисциплина ще се окаже.
- zidaromazach
- Потребител
Абсолютно?!
- zidaromazach
- Потребител
Аз не мисля, че този тип заглавия, които се появиха в медиите по случая, са коректни, защото ясно се вижда какво точно твърди Сертов:
...
- Никога не съм утвърждавал воденето на разработка от типа на „Галерия".
Професионалното отношение от страна на членовете на парламентарните комисии изисква да се прави прецизна разлика между утвърждаване на разработки и съгласуване на искане за прилагане на специализирани разузнавателни средства (СРС).
...
, когато е известно, че към момента на утвърждаването на разработката от ръководството на ДАНС Петко Сертов е излязъл в отпуск. Т.е., неговото изявление не опровергава твърденията на настоящия председател на Комисията за контрол на ДАНС Иван Костов, според който Бившият председател на ДАНС Петко Сертов се е самосезирал за откриване на разработката "Галерия" ... Петко Сертов е поискал разрешение за използване на специални разузнавателни средства срещу трима души ... Така започва разработката "Галерия-1" срещу Димитър Златков; "Галерия-2" - срещу Мартин Златков и "Галерия- 3" - срещу Недялко Йорданов... -- http://www.bnr.bg/RadioBulgaria/Emissio ... 0409-8.htm
- kostadin.iordanov
- Потребител
Чалга клуб в Софийския районен съд ?
Е тук вече изтрепаха рибата.
Висшият съдебен съвет (ВСС) ще изиска информация от председателя на Софийския районен съд (СРС) Красимир Влахов по повод информацията в медиите за съществуването на чалга клуб в сграда на съда.
http://mediapool.bg/show/?storyid=156125
Преди някои люде много се възмущаваха срещу късите полички и панталонки в съдилищата. Ами щом в тях се помещават чалга клубове, как клиентите им да влизат в тях, щом още на входа ще ги връщат ?
След като ги обърнахми на чалга клубове сега остава само да направим тези публични сгради на публични домове.
А правосъдието къде ще го раздават, като дойде в магазина ? То един откачалник беше преместил прокуратурата в Плод-зеленчук, та след него всичко вече може.
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=268452
Висшият съдебен съвет (ВСС) ще изиска информация от председателя на Софийския районен съд (СРС) Красимир Влахов по повод информацията в медиите за съществуването на чалга клуб в сграда на съда.
http://mediapool.bg/show/?storyid=156125
Преди някои люде много се възмущаваха срещу късите полички и панталонки в съдилищата. Ами щом в тях се помещават чалга клубове, как клиентите им да влизат в тях, щом още на входа ще ги връщат ?
След като ги обърнахми на чалга клубове сега остава само да направим тези публични сгради на публични домове.
А правосъдието къде ще го раздават, като дойде в магазина ? То един откачалник беше преместил прокуратурата в Плод-зеленчук, та след него всичко вече може.
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=268452
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
|
|