начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Районен съд-Пловдив

Дискусии на тема съдебната власт в България

Районен съд-Пловдив

Мнениеот d_mavrodieva » 05 Фев 2006, 21:47

Много Ви моля, ако някой зне как мога да направя справка за дело в РС-Пловдив, да ми помогне. Влезнах в официалниа сайт, но нищо не намерих. Благодаря Ви!
d_mavrodieva
Потребител

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 09:37

То още ВКС няма сайт за справки - та районните съдилища ли ще имат? Може и да стане някога - но след 2010 г. (ВАС засега е приятното изключение)
Гост

Мнениеот lorelai » 06 Фев 2006, 09:59

С номера на делото отивате в канцеларията на съответния състав на РС-Пловдив, искате съответното дело, те ще ви питат каква сте по делото, вие се преставяте и те ви дават информация. Преди беше доста по-лесно, но сега специално в РС дават справки само на страни по делото или на упълномощени по него лица.
lorelai
Младши потребител

Районен съд-Пловдив

Мнениеот d_mavrodieva » 06 Фев 2006, 10:56

Благодаря много колеги!
По принцип правя постоянно справки във сайта на Вас и си мислех, че това е така и при другите сайтове. Но снощи се изненадах доста неприятно :(
Справки по принцип могат да се правят и в сайта на АПелативен съд-Пловдив, но от доста време имат проблем точно с тази опция :evil:
Мисля, че даже и до 2010 няма да се оправим, а какво да говорим за съдебната система!
d_mavrodieva
Потребител

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 19:03

Обадете се по телефона! Аз така си правя справките по делата в Пловдив! нама никакъв проблем!
Гост

Мнениеот mari_an » 06 Фев 2006, 20:19

Съгласна съм, че е наложително да се правят справки и по телефона, но точно за Пловдивския Районен -" тцъ ". Виж в малките съдилища справки винаги дават. :)
mari_an
Младши потребител

Назад към Съдебна власт