- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теми за изпита за юридическа правоспособност
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Теми за изпита за юридическа правоспособност
За информация на всички , на които им предстой изпит за придобиване на юридическа правоспособност и са взели в предвид мнения на колеги ,които са положили изпита успешно миналата година а и в по-далечен минал период и трвъдят че изпита е някаква пародия - искам да споделя че от 2009г нещата са доста по строги ,а и също така да се има в предвид че е забранено ползването на самия изпит на нормативната уредба с други думи материали са необходими при всички положения:)Аз лично положих изпита успешно в началото на годината и установих че нещата са се изменили и се действа досто по строго като цяло!Успех на всички
- veriti
- Нов потребител
ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!
Изпита минава иключително леко.Аз се явих на 15.05.2009г.,т.е. вчера!!!
Комисиите за иключително добронамерени и не задават забиващи въпроси,както е на държавни изпити и други конкурси.Достатъчно е да се готвите от дадената ви след конспекта литература,за да си вземите изпита.Самия изпит минава за не по-повече от 5 мин.Няма кои да ви чака да развивате романи.Изпитващия ви прекъсва още на петото изречение и ви казват достатъчно вие издържахте успешно изпита.За да ви скъсат трябва да падате от Марс и да не знаете две думи на кръс.
Така че колеги не си давайте парите на вятъра,освен ако сте толкова ангажирани с други неща,че да ни ви остава време да отгърните законите.Всякакви истории от зложността на изпита са долни лъжи!!!
Комисиите за иключително добронамерени и не задават забиващи въпроси,както е на държавни изпити и други конкурси.Достатъчно е да се готвите от дадената ви след конспекта литература,за да си вземите изпита.Самия изпит минава за не по-повече от 5 мин.Няма кои да ви чака да развивате романи.Изпитващия ви прекъсва още на петото изречение и ви казват достатъчно вие издържахте успешно изпита.За да ви скъсат трябва да падате от Марс и да не знаете две думи на кръс.
Така че колеги не си давайте парите на вятъра,освен ако сте толкова ангажирани с други неща,че да ни ви остава време да отгърните законите.Всякакви истории от зложността на изпита са долни лъжи!!!
- raev_m
- Младши потребител
[quote="raev_m"]ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!
Колега, напълно съм съгласен с Вас.Съветвам тези, които ще се явяват да не си дават парите за глупости.
Колега, напълно съм съгласен с Вас.Съветвам тези, които ще се явяват да не си дават парите за глупости.
- judex
- Младши потребител
ДО veriti !!!
Вижте колега...не искам да се заяждам с вас,но вие ме карате...защото не на мен или на хората,които ще се явяват на изпит им дреме, а на вас ви дреме да им вземите парите.В предния коментар споделих,че вашите теми биха могли да са от полза за тези които нямат време и си имат достатъчно ангажименти и че това което казвате за сложността на изпита не е вярно....
Не мисля че трябва да стресирате хората по този начин.Зная колко всеки студент по право е харчил за учебници и закони през следването си и сега пак да продължава да харчи за неща,които със сигурност има в своята библиотека и е въпрос на желание да седне и да прочете.
Вижте колега...не искам да се заяждам с вас,но вие ме карате...защото не на мен или на хората,които ще се явяват на изпит им дреме, а на вас ви дреме да им вземите парите.В предния коментар споделих,че вашите теми биха могли да са от полза за тези които нямат време и си имат достатъчно ангажименти и че това което казвате за сложността на изпита не е вярно....
Не мисля че трябва да стресирате хората по този начин.Зная колко всеки студент по право е харчил за учебници и закони през следването си и сега пак да продължава да харчи за неща,които със сигурност има в своята библиотека и е въпрос на желание да седне и да прочете.
- raev_m
- Младши потребител
raev_m, Всички са съгласни с теб! Мерси за инфото!
- pravoto84
- Нов потребител
Предлагам теми за изпит за придобиване на юридическа правоспособност пред МП -40бр -отлично развити и на разбираем за четене и учене стил по конспекта на МП.Темите са актуални към август 2009г и се явяват отлично помагало за подготовка за изпита-за поръчки 0896044808
*За информация-темите НЕ СА ПРЕПИС НА ЗАКОНА, а са индивидуално развити въпросите по конспекта
*За информация-темите НЕ СА ПРЕПИС НА ЗАКОНА, а са индивидуално развити въпросите по конспекта
- cvetelinta
- Нов потребител
Колеги искам да ви помоля,ако някой има предстоящите дати за изпита да ги сподели.Нещо немога да ги намеря...а и конспекта го гледах някъде,а сега немога да го намеря.Благодаря предварително!
- bebss
- Младши потребител
- cveti1605
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|