начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:23

fifi83 написа:
camperr84 написа:Има,има хахах :D :D :D

Скучая и си търся събеседник. :)

Аз цял ден само давам refresh :D :D :D
camperr84
Младши потребител

Мнениеот vaness » 09 Авг 2012, 15:25

Скучая и си търся събеседник. :)[/quote]

Аз цял ден само давам refresh :D :D :D[/quote]

Да не се стреснаха,от факта че служители на АМ също четат форума и коментират. :shock: Всъщност факт или мнение е незнам :lol:
vaness
Потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:27

vaness написа:Скучая и си търся събеседник. :)

Аз цял ден само давам refresh :D :D :D[/quote]

Да не се стреснаха,от факта че служители на АМ също четат форума и коментират. :shock: Всъщност факт или мнение е незнам :lol:

Накрая може и една другарска среща да направим :D :D :D
camperr84
Младши потребител

Мнениеот vaness » 09 Авг 2012, 15:30

camperr84 написа:

:lol: :lol: :lol: Ами колко му трябва на човек.Само незнам така като сме от различни градове,къде ще направим срещата :D
vaness
Потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:31

vaness написа:
camperr84 написа:

:lol: :lol: :lol: Ами колко му трябва на човек.Само незнам така като сме от различни градове,къде ще направим срещата :D

По средата някъде хаха
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 15:31

И аз по цял ден давам рефреш. :) Затихна да, като чакаме да се обадят. Аз поне работя и се разсейвам докато чакам. :D
И аз съм за среща. Предлагам в София пред АМ :mrgreen:
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:34

fifi83 написа:И аз по цял ден давам рефреш. :) Затихна да, като чакаме да се обадят. Аз поне работя и се разсейвам докато чакам. :D

ти от кой град беше?
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 15:41

camperr84 написа:
fifi83 написа:И аз по цял ден давам рефреш. :) Затихна да, като чакаме да се обадят. Аз поне работя и се разсейвам докато чакам. :D

ти от кой град беше?

Варна, от чакащите, затова съм refresh people :mrgreen:
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:43

fifi83 написа:
camperr84 написа:

ти от кой град беше?

Варна, от чакащите, затова съм refresh people :mrgreen:

Ех,поне е минало вече за вас...
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 15:45

Ти от къде беше? Сядай да четеш, че тестът за компетентност не е шега работа.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 15:48

fifi83 написа:Ти от къде беше? Сядай да четеш, че тестът за компетентност не е шега работа.

Аз съм от Дупница и съм подал документи на Аерогара и Югозападна,а сега ще ги почвам законите
camperr84
Младши потребител

Мнениеот z_stoqnova » 09 Авг 2012, 15:56

zda_1978 написа:... Хубаво ми казваше мъжа ми да не се бутам, там, където не ми е работа, ама аз се заинатих и кандидатствах с мисълта, че ще се справя и ще ме огрее да съм митничарка :wink: . Каквото стане в края на краищата!
А като преместят централата пак ще кандидатствам, щото съм инат и не се отказвам така лесно.... :mrgreen:

Само така. И аз съм решила да пробвам като преместят ЦУ. И освен това доколкото разбрах за местата на съкратените без висше пак ще пускат бройки.
Иначе вчера бях на интервю и май се изложих като кифладжия без кифли. А бях си прочела законите, без този за марките по 3 пъти. Ужас! Тази жена, от ЧР мисля, направо ме разби. Чувствах се като слаб ученик пред дъската на разпит. Питаха ме с какво се занимават митническите органи, за ДДС при внос, за нарушенията на законите. Аз си знам, че когато не съм научила всичко почти идеално и "сгъвам", но този път се засрамих от себе си. Когато и отговорих, че предпочитам да работя като оперативен работник и тя веднага насочи въпроса към факта, че като счетоводител не работя с много хора, и дори не ми и мина през ум да и кажа че 3,5 години съм работила в магазин, и то съм се си имала работа с всякакви клиенти, и съм се справяла много добре. Ужас, ужас! Иначе интервюто продължи около 15-20 мин. Но се успокоявам с факта, че следващия път поне ще знам за какво горе-долу да се готвя.
Чакам вече варненци да се похвалят, че са им се обадили.
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 16:01

z_stoqnova написа:
zda_1978 написа:... Хубаво ми казваше мъжа ми да не се бутам, там, където не ми е работа, ама аз се заинатих и кандидатствах с мисълта, че ще се справя и ще ме огрее да съм митничарка :wink: . Каквото стане в края на краищата!
А като преместят централата пак ще кандидатствам, щото съм инат и не се отказвам така лесно.... :mrgreen:

Само така. И аз съм решила да пробвам като преместят ЦУ. И освен това доколкото разбрах за местата на съкратените без висше пак ще пускат бройки.
Иначе вчера бях на интервю и май се изложих като кифладжия без кифли. А бях си прочела законите, без този за марките по 3 пъти. Ужас! Тази жена, от ЧР мисля, направо ме разби. Чувствах се като слаб ученик пред дъската на разпит. Питаха ме с какво се занимават митническите органи, за ДДС при внос, за нарушенията на законите. Аз си знам, че когато не съм научила всичко почти идеално и "сгъвам", но този път се засрамих от себе си. Когато и отговорих, че предпочитам да работя като оперативен работник и тя веднага насочи въпроса към факта, че като счетоводител не работя с много хора, и дори не ми и мина през ум да и кажа че 3,5 години съм работила в магазин, и то съм се си имала работа с всякакви клиенти, и съм се справяла много добре. Ужас, ужас! Иначе интервюто продължи около 15-20 мин. Но се успокоявам с факта, че следващия път поне ще знам за какво горе-долу да се готвя.
Чакам вече варненци да се похвалят, че са им се обадили.

Леле, тези от ЧР са много хапливи.Лоша работа.Искат за 1 месец да знаем всичко за АМ май, май :shock: :shock: :shoc
Последна промяна camperr84 на 09 Авг 2012, 16:13, променена общо 1 път
camperr84
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 09 Авг 2012, 16:16

Решил съм последните 7дни да се скъсам от четене,но не там ми е проблема,ами това,че ако стигна примерно до интервюто ще се сдухам :shock: :shock: :shock: защото малко съм притеснителен :oops:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот vaness » 09 Авг 2012, 16:20

[quote="camperr84Решил съм последните 7дни да се скъсам от четене,но не там ми е проблема,ами това,че ако стигна примерно до интервюто ще се сдухам :shock: :shock: :shock: защото малко съм притеснителен :oops:[/quote]

Абе ти стигни до интервю и тогава ще му мислиш :) А и да ти кажа и да не си притеснителен пак може да се сдухаш.
vaness
Потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 16:26

Не мога да разбера какво толкова пордължават да питат от законите. То ако сме ги научили какво толкова ще ни обучават в този 7 месечен курс.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 16:30

Не мога да разбера какво толкова пордължават да питат от законите. То ако сме ги научили какво толкова ще ни обучават в този 7 месечен курс.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот z_stoqnova » 09 Авг 2012, 16:31

Това за ДДС и аз не го очаквах, още повече че работя като счетоводител от скоро и с ДДС при внос съм се сблъсквала само от страни от ЕС, което се събира от НАП. Аз просто и казах, че бих проверила в закона, защото не се сещам. Но пък психоложката се намеси и даде пример с внос на стоки от ЕС и трети страни и попита кое ДДС в НАП, и кое в АМ, така че успях да се закача и да отговоря.
Това, за жената от ЧР, не го пиша за да плаша тези, на които им предстои интервю. Тя не е страшна, напротив симпатична е :wink: Просто го написах, за да може другите които като мен "дават на заето" да са подготвени и да се представят по-добре.
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 09 Авг 2012, 16:35

z_stoqnova написа:Това за ДДС и аз не го очаквах, още повече че работя като счетоводител от скоро и с ДДС при внос съм се сблъсквала само от страни от ЕС, което се събира от НАП. Аз просто и казах, че бих проверила в закона, защото не се сещам. Но пък психоложката се намеси и даде пример с внос на стоки от ЕС и трети страни и попита кое ДДС в НАП, и кое в АМ, така че успях да се закача и да отговоря.
Това, за жената от ЧР, не го пиша за да плаша тези, на които им предстои интервю. Тя не е страшна, напротив симпатична е :wink: Просто го написах, за да може другите които като мен "дават на заето" да са подготвени и да се представят по-добре.

Може да те е разпитвала, защото си счетоводител. Мен ако ме питат такива неща... направо ще им кажа чао :)

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
fifi83
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити