- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.1
|
|
Аз винаги си сещам само за най-същественото и имах 5.80. Обаче тази висока оценка може да е била само утешителна при ниската от писмения тогава..., а и тактично изчаках да мина след някой по-мой стил.
- donnamob
- Младши потребител
donnamob написа:Аз винаги си сещам само за най-същественото и имах 5.80. Обаче тази висока оценка може да е била само утешителна при ниската от писмения тогава..., а и тактично изчаках да мина след някой по-мой стил.
Какво имаш предвид под "и тактично изчаках да мина след някой по-мой стил.[/quote]
"
- neregistrirana7
- Нов потребител
от охранителните производства всичко ли четете/ нотариално, регистърно, обявяване на смърт и т.н./ или само общата характеристика на тия производства?
На мен вече всичко ми е каша , ужас
И още нещо цялото изпълнително производство ли влиза или пак само общите неща?А по трудово четете ли правото на стачка?
На мен вече всичко ми е каша , ужас
И още нещо цялото изпълнително производство ли влиза или пак само общите неща?А по трудово четете ли правото на стачка?
- iva_kari
- Младши потребител
Не съм чел нито охранителните, нито изпълнителното, нито ЗУКТС. Ама принципно трябва да се четат. Ама принципно не ми пука Ама принципно съм наясно, че ще се изложа. Ама принципно и от тва не ми пука, щото съм си непоправим (авант)юрист
А на всички колеги с по-сериозно отношение пожелавам успех, лесни въпроси и добро отношение от страна на изпитващите
А на всички колеги с по-сериозно отношение пожелавам успех, лесни въпроси и добро отношение от страна на изпитващите
- batchvarov
- Нов потребител
Имате ли идея след колко време приблизително ще излязат резултатите от писмения на младши прокурорите?
- i.s.k.r.a
- Потребител
успех на колегите, които се явяват днес на устния и, моля, айде като поприключите с изпитването да споделите как стоят нещата..... ама ако може без много драматизъм че да не се откажа да се явявам....
- adv_agentka
- Младши потребител
а иначе как минава, колежке? много ли разпитват? нормативни актове не се разрешават, така ли? уффффф, това с оценките наистина не звучи добре.... кои са в комисиите?
- adv_agentka
- Младши потребител
току що се връщам от изпита- бях в комисията на Беленски- беше доста трудничко- много питат за всичко, независимо дали има или няма връзка с въпроса. Направи ми впечатление, че питат за много неща от съдебната практика, както и много подробности по въпросите. В сравнение с миналата година, беше голяма секира, не очаквам много високи оценки
- shturka
- Младши потребител
току що се връщам от изпита- бях в комисията на Беленски- беше доста трудничко- много питат за всичко, независимо дали има или няма връзка с въпроса. Направи ми впечатление, че питат за много неща от съдебната практика, както и много подробности по въпросите. В сравнение с миналата година, беше голяма секира, не очаквам много високи оценки
- shturka
- Младши потребител
- shturka
- Младши потребител
лошо, лошо... а кои са в двете комисии? и горе-долу по колко време ти дават да си мислиш по въпросите? за въпросите, които са ти се паднали докрай ли те изслушват, или те прекъсват с допълнителни? и какво точно от съд.практика питат??
- adv_agentka
- Младши потребител
Може ли малко по-конкретно да разкажете? Какво напр. питат от съдебната практика и какво, което няма връзка с въпросите, какви подробности?...
Ако се падне напр. Общоопасни престъпления или пък Престъпления против правосъдието - само по основните състави ли трябва да се говори или искат подробности и от квалифицираните и т.н.?
Ако се падне напр. Общоопасни престъпления или пък Престъпления против правосъдието - само по основните състави ли трябва да се говори или искат подробности и от квалифицираните и т.н.?
- Dracena
- Младши потребител
бях в комисия II- много въпроси задаваха и многа се заяждаха с кандидатите.Няма нищо общо с конкурса от миналата година.Сега искаха да покажат колко много незнаем,а не да помогнат.Оценките вероятно няма да са от най- добрите.
- advokatka1
- Младши потребител
При нас изобщо не даваха шанс да изложиш докрай написаното.Прекъсват бързо и започват да питат.Питат каквото се сетят-по въпросите.И то ужасно конкретно-не можеш да въртиш..Въобще който много е чел тук ще има добър резултат.
- advokatka1
- Младши потребител
|
|