- Дата и час: 01 Дек 2024, 00:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОНКУРС ЗА МЛ.СЪДИИ бр.1 от 2009 г. на ДВ
|
|
Re: КОНКУРС ЗА МЛ.СЪДИИ бр.1 от 2009 г. на ДВ
На 15.01 в 13ч бяха 270
- katia.ivanova
- Младши потребител
270 бр. за мл. прокурори или съдии?
- Biby
- Потребител
Най-малко по 500 кандидата ще има.
Най-силните дни ще са понеделник и вторник. Само гледайте.
Най-силните дни ще са понеделник и вторник. Само гледайте.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
До вчера в края на работния ден бяха 450 за мл.прокурори и 430 за мл.съдии.
- summersbi
- Нов потребител
Дали ще ме допуснат до конкурс за младши магистрати със служебна бележка за издържан изпит за юридическа правоспособност, издадена от МП, вместо с удостоверение за правоспособност.
- blaje_bg
- Младши потребител
blaje_bg написа:Дали ще ме допуснат до конкурс за младши магистрати със служебна бележка за издържан изпит за юридическа правоспособност, издадена от МП, вместо с удостоверение за правоспособност.
Да , със сигурност!
- REVOLUTION
- Активен потребител
summersbi написа:До вчера в края на работния ден бяха 450 за мл.прокурори и 430 за мл.съдии.
Брей , много народ сме се събрали......Май ще ударим 600 , за всеки от конкурсите!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Когато аз се явявах преди 2-3 г. бяха 600 и нещо за мл. съдии и 800 за мл. прокурори.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Благодаря на REVOLUTION за отговора.Успех на всички!
- blaje_bg
- Младши потребител
УЖАС
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
В петък около 15.00 номерата бяха към 430
- gele_r
- Младши потребител
Честно казано, подготвила съм всички документи, но се чудя дали да пътувам до столицата и да подавам. Нямам нито достатъчно връзки, пък и лично за себе си преценявам, че знанията ми не са достатъчни, за да успея и сама...
Ще се чудя до утре, нали е последния срок...Може да пробвам просто ей така - пък каквото стане...
Ще се чудя до утре, нали е последния срок...Може да пробвам просто ей така - пък каквото стане...
- djalma
- Потребител
до обяд днес бяха 580 за мл.прокурори и 550 за мл.съдии
- shakina_
- Младши потребител
Колеги, нещо не съм наясно с класирането след успешно представяне на изпитите(дай боже ).Ако някой с по-висок бал от мен е писал желания от мен град на 4 място, а аз съм го писала на 1-во то кой ще бъде класиран? Винаги съм се чудила как става това класиране,даже и като кандидатствах в унито не бях много наясно.Просто за всеки град се определя максимален бал или не?
- vale4ka
- Младши потребител
vale4ka написа:Колеги, нещо не съм наясно с класирането след успешно представяне на изпитите(дай боже ).Ако някой с по-висок бал от мен е писал желания от мен град на 4 място, а аз съм го писала на 1-во то кой ще бъде класиран? Винаги съм се чудила как става това класиране,даже и като кандидатствах в унито не бях много наясно.Просто за всеки град се определя максимален бал или не?
Не е уредено в наредбата , но в Университета е съвсем друго понеже там има второ класиране , а тук няма! Предполагам обаче , че това подреждане има минимално значение и то се изразява в това къде изобщо комисията по атестирането да има предвид кандидата.Тоест ако си писал София , Пловдив и Варна , изкараната оценка не ти стига да бъдеш назначен там , а примерно в Благоевград , но не си посочил последния , отпадаш.Но иначе е абсурдно да си посочил на последно място Благоевград , да не ти достига оценка за София , Пловдив , Варна , но същевремено да имаш по-висока от някой , който го е посочил на 1-място и да не бъдеш класиран.Няма логика , но разбира се това е свободно съчинение.На практика не знам какво ще излезне.
- REVOLUTION
- Активен потребител
класирането е само едно и няма второ, защото не е като в университетите да се подават документи в няколко. при изпита за съдии и прокурори класирането започва от хората, които са с най- високи резултати. първо те запълват бройките според желанията им. всеки следващ кандидат с по- нисък бал се класира според подредбата на желанията си и според незаетите места от тези преди него, които са с по- висок бал съответно. Всичко зависи от подредбата на желанията на всеки участник в конкурса и от резултата. В случай, че не е ясно попитайте ще обясня отново.
- civillaw
- Нов потребител
Но иначе е абсурдно да си посочил на последно място Благоевград , да не ти достига оценка за София , Пловдив , Варна , но същевремено да имаш по-висока от някой , който го е посочил на 1-място и да не бъдеш класиран.
Така е. Измежду хора, посочили Благоевград на първо и на петнадесето място предимство има този с по-високия бал, независимо кой е той. Поне досега винаги е било така, а едва ли сега правилата са различни.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Колеги здравейте! За много години. Има ли някой явявал се и преди на изпита за мл.магистрати? Знаете ли от колко започва - от 8.00ч както е обявено или по-късно?
- sissuto
- Младши потребител
Някой знае ли кога ще излезе новия конспект по нпн?
- invisible_
- Младши потребител
Мисля,че няма да има нов конспект,този, който е за първоначално назначаване ще се ползва и при конкурса за младши.
- vale4ka
- Младши потребител
|
|