- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Уточнявам: Каквото съм имала да кажа за конкурса за мл. разследващ инспектор, съм го казала вече в темата!
Не мога да вземам отношение по всички конкурси на митниците.
И най-малкото като пишете лс и очаквате отговор, поне първо си направете активно получаването на лс!
Не мога да вземам отношение по всички конкурси на митниците.
И най-малкото като пишете лс и очаквате отговор, поне първо си направете активно получаването на лс!
- elsi_g
- Младши потребител
Колеги,аз се явих на конкурса ,който се проведе на 12,01,2012г в Аграрен университет Пловдив.Желаещите бяха около 250човека,70 са допуснати до интервю,аз съм един от тях.Сега на 31.01.2012 предстои интервюто,успех на всички.
- bedsi
- Младши потребител
А що се отнася до заплащането на разследващите митнически инспектори наистина е много по-добро от това на разследващите полицаи ,а и натоварването е много по-малко. А някой може ли да каже няколко думи за интервюто за младши инспектор,как протича и какви въпроси задават.
- bedsi
- Младши потребител
bedsi написа:А що се отнася до заплащането на разследващите митнически инспектори наистина е много по-добро от това на разследващите полицаи ,а и натоварването е много по-малко. А някой може ли да каже няколко думи за интервюто за младши инспектор,как протича и какви въпроси задават.
Колега отключи си ЛС!!!
- radenko1
- Младши потребител
radenko1 написа:bedsi написа:А що се отнася до заплащането на разследващите митнически инспектори наистина е много по-добро от това на разследващите полицаи ,а и натоварването е много по-малко. А някой може ли да каже няколко думи за интервюто за младши инспектор,как протича и какви въпроси задават.
Колега отключи си ЛС!!!
Ок колега,чакам отговор!
- bedsi
- Младши потребител
radenko1 написа:bedsi написа:А що се отнася до заплащането на разследващите митнически инспектори наистина е много по-добро от това на разследващите полицаи ,а и натоварването е много по-малко. А някой може ли да каже няколко думи за интервюто за младши инспектор,как протича и какви въпроси задават.
Колега отключи си ЛС!!!
Колега,ако си се включил във форума да ругаеш и плюеш чрез лични съобщения,просто само ще ти кажа ,че мястото ти не е тук,ако си го направил защото не ти отговорих искам само да ти кажа,че личните ти съобщения са заключени иначе имах огромно желание да ти дам яснота по въпроса.
- bedsi
- Младши потребител
До usmivkaa - Колега отключи си личните съобщения,за да мога да ти отговоря!
- bedsi
- Младши потребител
Отключих ги. Ще чакам да пишеш как е протекло интервюто ти днес
- usmivkaa
- Нов потребител
usmivkaa написа:Отключих ги. Ще чакам да пишеш как е протекло интервюто ти днес
Съжалявам пробвах да ти изпратя съобщение,но има някакъв проблем,изписва че такъв потребител не съществува
- bedsi
- Младши потребител
Здравейте, аз кандидатствам за младши инспектор в АМ и сега ми предстои езиковия тест, аз съм посочил английски език.Бих искал да попитам някой ако може да ми обясни какво точно представлява този тест , на какво ниво трябва да го знаеш за да издържиш теста и дали е много труден.
- pilki123
- Младши потребител
Здравейте има ли някой резултат от интервюто в АМ на 03 февруари ???
- s_sloncho
- Нов потребител
Обявиха конкурс за разследващи митнически инспектори.
- miko11
- Нов потребител
Здравейте,
може ли някой да ми даде малко повече информация относно - теста за професионална компетентност и психологическа пригодност. Въпросите от какво естество са. Става въпрос за отдел Митническо разузнаване и разследване. Благодаря ви предварително
може ли някой да ми даде малко повече информация относно - теста за професионална компетентност и психологическа пригодност. Въпросите от какво естество са. Става въпрос за отдел Митническо разузнаване и разследване. Благодаря ви предварително
- dulma
- Нов потребител
dulma написа:Здравейте,
от мързиме да чета коментарите са , предпочитам на готово ..
- bestbul
- Нов потребител
Има ли някой, който вече е започнал (виждам,че за различните градове е различен срока)? Да каже нещо повече за работата и обучението (7мес?!).
- maconka86
- Нов потребител
Здравейте,колеги!Днес бях на интервю за мл.разследващ митн инсперктор-честно казано имах чувството,че съм на изпит-задаваха ми поредица от теоретични въпроси,последвани от въпроси за живота ми.Иначе като цяло добре минава,стига човек да е спокоен-при мен не беше точно така,за първи път се явявам на подобен конкурс.....но се надявам да имам успех
- nas_law
- Нов потребител
Здравейте, бих искала да попитам има ли някой информация 7-месечния курс на обучение дали се отнася за новоназначен мл.инспектор и къде се провежда - по места или в София?
- nessi
- Нов потребител
Здр!Имам 1 въпрос-дали всички,които са се явили на интервю,ще бъдат уведомени за крайния резултат-какъвто и да е той.....
- nas_law
- Нов потребител
Ако някой има информация за обучението-колко време и къде се провежда,нека да сподели....
- nas_law
- Нов потребител
Последна промяна impressed на 09 Авг 2012, 22:56, променена общо 1 път
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
|
|