- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За така наречения "конкурс" за мл.прокурори
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: За така наречения "конкурс" за мл.прокурори
Земи се скрии някъде, защо не пуснеш жалба и ти,да ми харесаш най-после , та да мога и на тебе да ти потърся пропуснати ползи като ти отхвърлят жалбата, бих ти потърсил и друго, но като гледам че се занимаваш с неща дето изобщо не те бъркат и си представям каква си. Скрии се в хралупата си и си стои там не искам да ти чета глупостите ти повече нима да ти отговарям, защото не ми е целта да се заяждам, а да се свържа с моите колеги, от които ти за щастие като гледам не си!
- n_unforgiven
- Нов потребител
От какъв зор да съм ти колега , та аз нямам и желание , нито съм се явявала , просто си жалък-това е нет пространство вс. може да изрази мнение ,ако не ти хареса марш под фустата на мама . Магистрат от теб детенце не става . Правото ти е непознато .И какв език само израза "я върви се скрий" или "марш в хралупата "явно баща ти говори така на майка ти
Извинявай кои са ти колегите като още не си встъпил.
Извинявай кои са ти колегите като още не си встъпил.
- donna
- Старши потребител
Към n_unforgiven!
Щях да напиша "към колегата n_unforgiven", но нещо не ми се отдаде. Много жалко, че сред юристите има такива хора, като n_unforgiven, които ме е срам да нарека "наши колеги".
Ако такива, като теб n_unforgiven, ще решават човешки съдби - ЖАЛНА НИ МАЙКА!
Щях да напиша "към колегата n_unforgiven", но нещо не ми се отдаде. Много жалко, че сред юристите има такива хора, като n_unforgiven, които ме е срам да нарека "наши колеги".
Ако такива, като теб n_unforgiven, ще решават човешки съдби - ЖАЛНА НИ МАЙКА!
- _magnoliq_
- Нов потребител
n_unforgiven, няма какво да казвам за тази бъдеща звезда - освен да се прекръсти на n_oligofren...
- awokado
- Младши потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|