начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

За така наречения "конкурс" за мл.прокурори

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: За така наречения "конкурс" за мл.прокурори

Мнениеот n_unforgiven » 21 Май 2009, 21:09

Земи се скрии някъде, защо не пуснеш жалба и ти,да ми харесаш най-после , та да мога и на тебе да ти потърся пропуснати ползи като ти отхвърлят жалбата, бих ти потърсил и друго, но като гледам че се занимаваш с неща дето изобщо не те бъркат и си представям каква си. Скрии се в хралупата си и си стои там не искам да ти чета глупостите ти повече нима да ти отговарям, защото не ми е целта да се заяждам, а да се свържа с моите колеги, от които ти за щастие като гледам не си!
n_unforgiven
Нов потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 21:18

От какъв зор да съм ти колега , та аз нямам и желание , нито съм се явявала , просто си жалък-това е нет пространство вс. може да изрази мнение ,ако не ти хареса марш под фустата на мама :D . Магистрат от теб детенце не става . Правото ти е непознато .И какв език само израза "я върви се скрий" или "марш в хралупата "явно баща ти говори така на майка ти :mrgreen:
Извинявай кои са ти колегите като още не си встъпил.
donna
Старши потребител

Мнениеот _magnoliq_ » 22 Май 2009, 09:25

Към n_unforgiven!
Щях да напиша "към колегата n_unforgiven", но нещо не ми се отдаде. Много жалко, че сред юристите има такива хора, като n_unforgiven, които ме е срам да нарека "наши колеги".
Ако такива, като теб n_unforgiven, ще решават човешки съдби - ЖАЛНА НИ МАЙКА!
_magnoliq_
Нов потребител

Мнениеот awokado » 23 Май 2009, 16:56

n_unforgiven, няма какво да казвам за тази бъдеща звезда - освен да се прекръсти на n_oligofren... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
awokado
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити