начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

изпит по ГПП в ЮЗУ при Корнезов

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

изпит по ГПП в ЮЗУ при Корнезов

Мнениеот apoklistika » 08 Юни 2009, 15:30

Здравейте колеги, искам да ви попитам в каква форма е изпита по Граждански процес при Корнезов в ЮЗУ, понеже чух че бил устен, а не писмен? Интересува ме тъй като се водя паралелно обучение, а за редовните студенти разбрах че бил устен...
apoklistika
Младши потребител

Re: изпит по ГПП в ЮЗУ при Корнезов

Мнениеот dimitur_vg » 09 Юни 2009, 13:35

Колега, правилно сте разбрали. Аз също бях паралелно и независимо от това изпита беше устен.....влизаш теглиш си два въпроса от исковия процес и един от обезпечителния и изпъкнителния и говориш по тях.Държи повече на исковия. Влизат първоначално 10 човека и след това на всеки двама излезнали влизат двама. Теглиш си въпросчетата и той ги записва в протокола.Сядаш и започваш да мислиш,като може да си нахвърляш нещо за подсещане. Хубаво е изобщо да не го поглеждаш,но все пак ако го направиш-не е страшно. Очаквай задължително допълнителни въпроси.......няма как да минеш без.
Така беше при нас...преди 2 години,а сега незнам какво може да му дойде на ума.И неслушай другите...заяждал се, при мен нямаше такова нещо.Взех си изпита с мн.добър още от първия път. Е,дано съм ти бил от полза и успех!
dimitur_vg
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити