начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Устен изпит за мл.прокурори

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Устен изпит за мл.прокурори

Мнениеот Гост. » 01 Апр 2009, 04:12

На останалите колеги, в тази тема и явяващи се на изпит- успех!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 01 Апр 2009, 15:06

Днес някой няма ли да сподели какво му се е паднало като въпроси?
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот zezag » 02 Апр 2009, 17:27

Аз съм от недопуснатите за устен изпит, за съжаление :cry:
И все пак не мога да си обясня как един от допуснатите до устен изпит колега е допуснат, без изобщо да го има в списъкът на допуснатите до писмен, нито в списъкът на писмения изпит :shock: :lol: . Ще ви дам и едно жокерче, ще се яви на 03.04.09 г. :?: :cry:
zezag
Младши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 03 Апр 2009, 22:47

Колега zezag, не намесвайте теорията на световната конспирация :D .Всички допуснати колеги, които са се явили днес /на 03.04.2009г/ са били на писмен изпит, имат оценка от него и са допуснати до устен изпит.В списъка на допуснатите също ги има.Проверих. :twisted: .Освен това днес бях и аз самата на този изпит.Това, което мога да кажа сега, въпреки че вече няма да е от полза на никой, е че няма как човек да знае как е минало, преди да излязат резултатите.Поне при мен, така и не разбрах какво мисли комисията за моето представяне.Нито с думи, нито с действия, нито с физиономии не ми подсказаха добре ли съм се справила или не.Така че ни остава да чакаме в следващите 7 дни...
T.A.R.A.
Потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити