- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Срок за внасяне на предложението на конкурсната комисия?
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Срок за внасяне на предложението на конкурсната комисия?
Уважаеми колеги,моля ако някой има информация за сроковете на внасяне на предложенията на конкурсната комисия пред ВСС за гласуване на спечелилите конкурс за съдия към районен съд да напиши. Искам да уточня,че решението на ВСС е отменено от ВАС. На всички колеги ,които се явяват на обявените конкурси пожелавам успех на устния изпит.Но все още съм на мнение ,че само със знания,много трудно човек може да спечели,надявам се да съм една от тези естествено ,ако при новото гласуване ВСС не измисли нещо ново, за да нагласи пак техен кандидат.......но надеждата умира последна. Предварително благодаря на всички ,които ще се отзоват. С удоволствие мога да споделя моя опит ,на които се интересуват.
- Nicolaj
- Младши потребител
Re: Срок за внасяне на предложението на конкурсната комисия?
Не зная какъв е срока, но мисля, че можеш да провериш на сайта на ВСС жалбите, които са уважени и да проследиш по протоколите приблизително в какъв срок се внасят след това предложенията.Личните ти съобщения не са включени, така че ще те помоля да ги включиш и да ми пишеш, за да зная, че са активни.
- T.A.R.A.
- Потребител
Съжалявам,че чак сега ти отговарям,но вкъщи имам проблем с компютъра. Трябва да се преинсталира уиндоса.Не можах да активирам пощата,тези дни ще помоля един колега, който е по- в час от мен. Проверила съм,но е различно при едни внасят новото предложение след около 35дни ,при други след около 3 месеца , а при трети след 9 месеца. Ако можеш да ми напишеш как точно да активирам пощата, ще ти бъда благодарна.
- Nicolaj
- Младши потребител
Трябва да ти е разрешено да я ползваш май от модератор, но след като си влезеш в профила, отиди на контролен панел /горе в ляво/, кликни и после ще видиш че излизат лични съобщения.А това което искам да те питам касае точно обжалване на конкурс, тъй като в момента ми предстои.
- T.A.R.A.
- Потребител
Точно от там пробвах, сигурно десет пъти, но не мога да ти пратя съобщение.Другият вариант е да ти пратя емейла си и там да си пишем или в самия форум. Какво точно те интересува за обжалването,ще ти помогна доколкото мога.
- Nicolaj
- Младши потребител
Благодаря ти за готовността за съдействие.Това, което ми трябваше го открих.Ако имам нужда от нещо, ще ти пиша пак.
- T.A.R.A.
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|